Stil Inspiration

10 Sätt Att Överraska Dig Fru Eller Flickvän Till Alla Hjärtans Dag

Alla hjärtans dag  är perfekta tillfällen att visa vad du känner och sprida lite kärlek. Satsa på att överraska din fru eller flickvän i år och visa henne att hon är den enda för dig. Det är en tid med många fina möjligheter till överraskningar och uppvaktning, och oavsett vad du tror på eller hur du lever ditt liv finns det alltid något positivt med att ge bort en liten present eller visa din uppskattning med en spännande överraskning. Din fru eller flickvän har jobbat och slitit hela året, nu är det dags att hon får luta sig tillbaka och får känna sig som en prinsessa. Överraska henne vid Alla hjärtans dag och lova varandra att nästa år blir ert bästa år tillsammans! 

1. Önska hennes älsklingssång på radion 

Ring in till hennes favoritradiostation och önska den där låten som hon alltid lyssnar på, eller kanske den där låten som ni dansade tillsammans till på er första dejt? Be att radioprataren hälsar till din kärlek från dig och be henne skruva upp volymen. 

2. Överraska henne med en romantisk lunch

Hämta henne på jobbet och överraska med en lunch utöver det vanliga. Det kan vara en finare lunch på en lyxig restaurang, men det kan också vara en romantisk picknick med hennes favoritsmörgåsar eller ett besök på den där sushirestaurangen hon alltid pratar om. Visa henne att du lyssnar på hennes önskningar och att du är där för att göra henne glad, och hon kommer smälta som choklad i dina händer. 

3. Skriv ett kärleksbrev

Uttryck dig med ord och skriv ner dina känslor. Låt henne upptäcka brevet i sin jackficka eller sin väska, eller läs upp det för henne när hon minst anar det. Kanske känns det omodernt och töntigt med ett kärleksbrev, men din älskade kommer helt klart uppskatta gesten av gammaldags romantik. 

4. Ge henne en make-over

Låt henne klippa håret, köpa strumpor och nya kläder eller gå och fixa naglarna på en fin salong, kanske tillsammans med sin bästa kompis. Låt dem avsluta dagen med en ansiktsbehandling eller en massage, kanske tillsammans med ett glas bubbligt. Hon kommer älska att du ger henne en lyxig upplevelse och en dag för återhämtning. Betala allt i förväg så får hon en extra positiv upplevelse när det är dags att gå hem. 

5. Ordna en överraskningsresa över Alla hjärtans dag

Boka ett hotell i er egen stad och skapa en egen liten minisemester bara ni två. En natt borta från hem, tvätt och diskmaskin kan göra susen för förhållandet, och hon kommer att uppskatta att du planerat och tagit dig tid och råd att fixa något extra just för henne. Tillsammans med nylonstrumpor av hög kvalitet som Alla hjärtans dag gåva kommer hon gå i taket. 

6. Lyxiga strumpbyxor

Ge henne möjligheten att få köpa och prova ut riktigt lyxiga underkläder och strumpbyxor hos en nischad butik. Hon kommer älska upplevelsen och oavsett om hon föredrar strumpbyxor, stay-ups eller knästrumpor kommer det bli en dag att minnas. Dagens har ofta också funktionen av stödstrumpor, vilket är ytterligare en bonus. 

7. Romantisk middag för två

Ordna en romantisk middag för bara er två, kanske på en lyxig restaurang eller hemma i det egna köket eller vardagsrummet. Skapa mysig belysning med levande ljus och gör det till bara er kväll. Låt telefoner, tv och dator vara avstängda och ägna er åt varandra

8. Tårta med det lilla extra

Baka en tårta och skriv ett romantiskt meddelande i glasyr på toppen, eller beställ en tårta från ett bageri med en speciell romantisk hälsning. Det mest romantiska är naturligtvis ”jag älskar dig” eller ”du är allt för mig”. 

9. Diamanter är kvinnans bästa vän

Smycken går alltid hem och oavsett om din älskade föredrar örhängen, halsband eller armband gör du helt rätt i att satsa på ett fint smycke. Hon kommer alltid tänka på dig när hon knäpper på sig halsbandet eller tar på sig örhängena, smycket blir ett minne för livet. 

10. Blommor, blommor och åter blommor

Satsa på blommor och du kan inte göra fel! Om du inte vet vilken hennes favoritblomma är kan du med fördel köpa röda rosor. Ge henne ett dussin, eller två, eller varför inte dekorera hela sängen med rosenblad för en riktigt romantisk upplevelse? Tillsammans med tända ljus och lite choklad är blommor helt rätt överraskning till din kvinna. 

Med dessa tips kan du helt enkelt inte göra fel, och din fru eller flickvän kommer älska att du har ansträngt dig för att göra henne glad. Det bästa är dock att tänka på vem hon är och vad du tror att hon verkligen vill ha – en personlig present från hjärtat slår alltid högst. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas